Hoʻokuʻu ʻo ECHA i kahi pūʻulu hou o 4 mau mea loiloi

Ma Kepakemapa 03, 2021, ua hoʻolaha ka European Chemical Agency (ECHA) i ka hoʻomaka ʻana o kahi kūkākūkā lehulehu e pili ana i ka pūʻulu hou o ʻehā mau mea i loiloi ʻia e SVHC.E mau ana ke kūkākūkā a hiki i ʻOkakopa 18, 2021. I kēia manawa, hiki i nā hui ke hoʻouna i nā manaʻo ma ka pūnaewele ECHA, a e hoʻokomo ʻia nā mea i ʻae ʻia i ka papa inoa o nā moho SVHC ma ke ʻano he pūʻulu hou.Ma mua, ua waiho ka European Commission (EU) i ka World Trade Organization (WTO) kamaʻilio G / TBT / N / EU / 803 ma kahi noi e hoʻokomo i ka resorcinol i ka papa inoa o SVHC, a ua pani ʻia ka kūkākūkā lehulehu.Inā hoʻohana ʻia ka resorcinol a me nā mea i loiloi ʻia ʻehā, e hiki ana ka SVHC i 224.

图片1

Nā loulou pili:

图片2

ʻO Shenzhen Anbotek Compliance Laboratory Limited (Abbreviated as Anbotek, Stock code 837435) he hui hoʻāʻo ʻokoʻa, kūʻokoʻa, mana ʻekolu me nā ʻupena lawelawe ma ka ʻōlelo.

Loaʻa i nā ʻāpana huahana lawelawe pūnaewele o nā mea, nā huahana kamaʻilio 5G/4G/3G, nā kaʻa akamai a me kā lākou mau ʻāpana, ka ikehu hou, nā mea hou, aerospace, kaʻaahi kaʻaahi, ka pale aupuni a me ka ʻoihana koa, ka naʻauao akamai, ka kaiaola a me nā mea ʻē aʻe. nā lawelawe ʻenehana a me nā hāʻina no ka hoʻāʻo ʻana, hōʻoiaʻiʻo, debugging, noiʻi maʻamau a me ka hoʻomohala ʻana, a me ke kūkulu hale hana no nā kula, nā mea kūʻai aku, nā mea kūʻai mai nā haole a me nā mea hoʻolako e-commerce ma waena o nā palena.

I ka makahiki 2016, ua hoʻopaʻa inoa ʻia ʻo Anbotek ma ka National Equalities and Exchange Quotations (Abbreviated as NEEQ) a ʻo ia ka papa hana hoʻāʻo piha mua ma Shenzhen i papa inoa ma ka NEEQ.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-13-2021